fbpx

Exclusive

1-op-1 coaching:
Intervention Burn-out

Ben je op zoek naar intensieve hulp van een expert op het gebied van burn-out dan is het programma Intervention Burn-out, perfect voor jou.

Ik ga 1:1 met jou aan de slag om ervoor te zorgen dat je binnen 12 weken je burn-out overwint. Dit doe ik door een zeer effectieve, zelf ontwikkelde methode die keer op keer succes blijkt te hebben.

Wat kan je verwachten?

1.

Tijdens onze sessies ga ik met jou in op de onderwerpen die voor jou relevant zijn om jouw burn-out te overwinnen. De onderwerpen van de sessies worden gekozen naar aanleiding van het intakegesprek, waarin we ingaan op welke zaken voor jou ertoe hebben geleid dat je in een burn-out terecht bent gekomen.

2.

Gedurende het gehele burn-out coaching programma zal ik je verschillende oefeningen, opdrachten en kennis meegeven.

Denk aan geleide meditaties, ontspanningsoefeningen, oefeningen die je leren je grenzen te bewaken, opdrachten die je helpen je schuldgevoel en schaamte los te laten en er is nog veel meer.

3.

Om ervoor te zorgen dat je de beste ondersteuning krijgt tijdens je herstel heb je de mogelijkheid mij te contacten wanneer je dat nodig denkt hebben. Op werkdagen zal ik klaar staan voor je via de mail, messenger of whatsapp om je de extra ondersteuning te geven buiten onze 1:1 sessies om.

Ontvang tips, verhalen en exclusieve aanbiedingen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang updates, tips en nieuws over burn-outs, stress, mindset en het trainingsaanbod.