fbpx

6 maanden Traject

Mijn burn-out coaching programma

The Phoenix Program.

The Phoenix Program.
Ik geloof dat een burn-out ontstaat door een disharmonie in het lichaam, geest en ziel. Om deze 3 eenheid weer op één lijn te krijgen werk ik in drie fases.

The Recovery stage – Je gaat terug naar basis waar ontspanning en rust centraal staan. Tijdens deze fase zullen we ingaan op:
– Hoe je je burn-out kunt accepteren
– Je krijgt opdrachten mee om te leren ontspannen
– Ik leer je om te gaan met je gevoelens.

The Rebuilding stage – We kijken samen naar welke vaste patronen, irrationele gedachten en gevoelens je belemmeren en zetten deze om in gezonde en behulpzame patronen, gedachten en gevoelens.

The Future stage – In deze fase kijken we samen naar wat het hart echt nodig heeft om weer vol energie en positiviteit in het leven te staan. Daarnaast werken we aan wat je wil voor de toekomst.

‘The Phoenix program’ bestaat uit:

12 online of real life 1:1 coaching sessies

Tijdens deze sessies ga ik met jou in op de onderwerpen die voor jou relevant zijn om jouw burn-out te overwinnen. De onderwerpen van de sessies worden gekozen naar aanleiding van het intakegesprek, waarin we ingaan op welke zaken voor jou ertoe hebben geleid dat je in een burn-out terecht bent gekomen.

Cursusmateriaal, opdrachten en oefeningen

Gedurende het gehele burn-out coaching programma zal ik je verschillende oefeningen, opdrachten en kennis meegeven.
Denk aan geleide meditaties, ontspanningsoefeningen, oefeningen die je leren je grenzen te bewaken, je krijgt opdrachten die je helpen je schuldgevoel en schaamte los te laten en er is nog zoveel meer!

Digitale ondersteuning

Om ervoor te zorgen dat je de beste ondersteuning krijgt tijdens je herstel heb je de mogelijkheid mij te contacten wanneer je dat nodig denkt hebben. Op werkdagen zal ik klaar staan voor je via Trello, Voxer of whatsapp om je de extra ondersteuning te geven buitenom onze 1:1 sessies.
Schrijf je in voor het Gratis Webinar'Hoe herken ik een burn-out?'

Schrijf je nu in en profiteer van leuke voordelen. Aan het eind van het webinar krijgt iedereen een fijn cadeautje van mij.

Er zijn nog 10 plekken beschikbaar.