fbpx

Online preventie training

De online preventie training bestaat uit 5 modules. Elk van deze modules gaat in op onderwerpen die zullen bijdragen aan meer kennis, inzicht en vaardigheden om de werknemer weer vitaal en veerkrachtig te maken. Zodat deze werknemers weer plezier krijgen in hun werk en gelukkig zullen zijn op de werkvloer.

De onderwerpen van de onlinetraining zijn:

Wie ben ik?

In dit hoofdstuk kijken we welke karaktereigenschappen jij hebt die wellicht een bijdrage zouden kunnen leveren bij het ontwikkelen van een chronische stress of burn-out. Maar ook welke coping strategieën jij toepast wanneer je te maken krijgt met stressvolle situaties.

Energie

In je leven heb je dingen die je energie geven maar ook energie kosten. Wanneer je teveel dingen hebt die je energie kosten zal je merken dat je steeds meer vermoeid raakt. Het is daarom van belang je hiervan bewust te zijn en er wat aan te doen!

Focus

Wanneer we veel stress ervaren is het maar moeilijk om je te kunnen focussen. Echter heb je wel focus nodig om iets voor elkaar te krijgen.

Grenzen

Weet jij waar je grenzen liggen? En als je weer waar je grenzen liggen, bewaak je ze dan, zodat je jezelf niet overvraagt? Op deze en andere vragen over grenzen gaan we samen beantwoorden.

Thuiswerken

We doen het steeds meer, maar niet iedereen is hier voor weggelegd. In het bonus hoofdstuk: Thuiswerken kijken we samen wat je kan doen wanneer je thuiswerkt.

Bij elk onderwerp zitten praktische opdrachten die makkelijk zijn toe te passen in het dagelijks leven wat voor permanente verandering zorgt. Van belang hierbij dat je ze blijft gebruiken in je leven zodat ze volledig één worden met wie jij bent.

Schrijf je in voor het Gratis Webinar'Hoe herken ik een burn-out?'

Schrijf je nu in en profiteer van leuke voordelen. Aan het eind van het webinar krijgt iedereen een fijn cadeautje van mij.

Er zijn nog 10 plekken beschikbaar.