fbpx

Boek mij als spreker

#WeBeatBurnout

Als expert en ervaringsdeskundige op het gebied van stress, burn-outs en angstklachten zet ik mij graag in om mijn kennis te delen. Nog te veel mensen in Nederland en in de rest van de wereld kampen met burn-out,- en angstklachten. Aan de ene kant omdat men niet weet hoe er omgegaan moet worden met deze klachten en het vaak te laat realiseren. Aan de andere kant omdat er ook nog steeds een taboe over heerst. Door de onderwerpen stress, burn-out en angst bespreekbaar te maken wil ik dit taboe doorbreken. Met de campagne #WeBeatBurnout wil ik voor meer awareness zorgen en het taboe doorbreken, zodat meer mensen zich bewust worden welke gevolgen een burn-out kan hebben.

Het is tijd dat we meer aandacht aan onszelf schenken, waardoor we energieker en krachtiger in het leven zullen staan. Want we voorkomen toch liever dan dat we genezen?

Schrijf je in voor het Gratis Webinar'Hoe herken ik een burn-out?'

Schrijf je nu in en profiteer van leuke voordelen. Aan het eind van het webinar krijgt iedereen een fijn cadeautje van mij.

Er zijn nog 10 plekken beschikbaar.