fbpx

Tijdelijk in prijs verlaagd tot wel 50%

Coaching & Preventie

Ontdek meer trainingen en programma’s

Gelukkig kan ik jou helpen om jouw burn-out te verslaan. Ik biedt verschillende coachingstrajecten en trainingen aan, zodat jij die burn-out achter je kunt laten. En ook daarna kun je onderdeel blijven van een community die elkaar stimuleert om zichzelf op nummer 1 te zetten.

The Phoenix Program

Zit je in een burn-out en wil je zelf aan de slag met een 12 stappen programma om je burn-out te overwinnen? Dit zelfontwikkelde programma neemt je stap voor stap mee langs alle belangrijke fasen voor het overwinnen van je burn-out.

Face Your Fears

Dit simpele programma helpt jou grip te krijgen op je angststoornis. 

Door aan de slag te gaan met je angst leer je weer je angst vandaan komt, hoe het is ontstaan en wat je kunt doen om van de angst af te komen. 

Een kort, maar doeltreffend programma.

1:1 Coaching (exclusive)

Ben je op zoek naar intensieve hulp van een expert op het gebied van burn-out dan is het programma Intervention Burn-out, perfect voor jou.
Ik ga 1:1 met jou aan de slag om ervoor te zorgen dat je binnen 12 weken je burn-out overwint.

 

Community

Webeatburnout is voor iedereen die er al in geslaagd is zijn burnout te overwinnen, maar ook voor degene die er nog middenin zit.

Laten we elkaar helpen naar het volgende level door elkaar te inspireren en motiveren.

Burnout preventie

 

Zakelijk

Speciaal voor jou en jouw werknemers kan ik een dag training op maat maken die toegespitst is op de wensen en behoeften die jouw organisatie nodig heeft om je medewerkers gemotiveerd, vitaal en veerkrachtig op de werkvloer te houden.

Training: Be Resilient

Heb je het idee dat je al een tijd gestrest bent en niet goed weet hoe je met deze stress om moet gaan? Merk je dat je steeds meer overspannen voelt en vaker je rust moet pakken dan je gewend bent? Dan is deze training voor jou!

Schrijf je in voor het Gratis Webinar'Hoe herken ik een burn-out?'

Schrijf je nu in en profiteer van leuke voordelen. Aan het eind van het webinar krijgt iedereen een fijn cadeautje van mij.

Er zijn nog 10 plekken beschikbaar.