fbpx

Online programma:

Face Your Fears

Face your fears:

Deze training Is gemaakt voor diegene die te maken hebben met veel angstklachten. Denk hierbij aan paniekaanvallen, agorafobie en gegeneraliseerde angst. Ook wanneer je in een burn-out zit is het mogelijk deze training te volgen. De ervaring leert dat paniekaanvallen een veel voorkomende klacht is bij burn-out. 

 Om deze angstklachten de baas te worden heb ik deze training ontwikkeld. 

Het trainingsprogramma kan je volledig zelfstandig en op eigen tempo maken. Dit programma helpt je inzicht te krijgen in:

  • Waarom ervaar je angst als zo intens?
  • Waar ligt de oorsprong van je angst?
  • Welke vormen van angst zijn er?

Daarnaast bevat het ook een hele handige tool waarbij de inspiratie voor deze tool bij de cognitieve gedragstherapie ligt. Door de mindset te veranderen, veranderd ook het gedrag en het gevoel. Je leert grip te krijgen op de angst om zo je angst los te laten.

 

Ontdek meer trainingen en programma’s

Gelukkig kan ik jou helpen om jouw burn-out te verslaan. Ik biedt verschillende coachingstrajecten en trainingen aan, zodat jij die burn-out achter je kunt laten. En ook daarna kun je onderdeel blijven van een community die elkaar stimuleert om zichzelf op nummer 1 te zetten.

The Phoenix program

Zit je in een burn-out en wil je zelf aan de slag met een 12 stappen programma om je burn-out te overwinnen? Dit zelfontwikkelde programma neemt je stap voor stap mee langs alle belangrijke fasen voor het overwinnen van je burn-out.

1-op-1 coaching

Ben je op zoek naar intensieve hulp van een expert op het gebied van burn-out dan is het programma Intervention Burn-out, perfect voor jou.
Ik ga 1:1 met jou aan de slag om ervoor te zorgen dat je binnen 12 weken je burn-out overwint.

Community

Webeatburnout is voor iedereen die er al in geslaagd is zijn burnout te overwinnen, maar ook voor degene die er nog middenin zit.

Laten we elkaar helpen naar het volgende level door elkaar te inspireren en motiveren.

Schrijf je in voor het Gratis Webinar'Hoe herken ik een burn-out?'

Schrijf je nu in en profiteer van leuke voordelen. Aan het eind van het webinar krijgt iedereen een fijn cadeautje van mij.

Er zijn nog 10 plekken beschikbaar.