fbpx

Online programma:

Face Your Fears

 Face your fears:

Angst is een van de meest overweldigende emoties die er is. Het heeft de kracht en macht om je volledig te isoleren van de buitenwereld.

Angst kan je leven bepalen waardoor een gevoel van gevangenschap ontstaat. Het voelt alsof deze emotie je volledig in zijn greep heeft en niet meer wil loslaten. Dit komt omdat angst in je mind leeft – je gedachten. Omdat het in je mind leeft, heeft het de mogelijkheid zo groot te worden als jij bepaald.

Neem als voorbeeld een ballon. De ballon is je mind. Zonder de gedachten van angst is de ballon leeg en heel rekbaar. De ballon hangt er nu slap bij.  Maar wanneer jij gedachten van angst toelaat, blaas je langzaam de ballon op. Hoe groter de ballon wordt, hoe meer angst er is.
Wanneer de ballon op knappen staat, is jouw mind dus ook helemaal vol met angst. Nu heb je twee manieren om de ballon – je mind – weer leeg te krijgen.

1. Je laat de ballon klappen. Oftewel je krijgt een paniekaanval. Je bent hierna volledig uitgeput en kan een aantal dagen niet veel meer. Je lichaam is gesloopt van alle inspanning die hij heeft moeten leveren.
Of
2.  Je laat de ballon leeg lopen. Oftewel je leert op welke wijze je je angst leert te controleren en te elimineren. Hierdoor hou je veel energie over, je hebt meer ruimte in je hoofd, je voelt je vrijer en je krijgt weer controle over je leven.

Over de tweede optie gaat de training:

Face your fears.

Deze training is gemaakt voor diegene die te maken hebben met veel angstklachten. Denk hierbij aan paniekaanvallen, agorafobie en gegeneraliseerde angst. Ook wanneer je in een burn-out zit is het mogelijk deze training te volgen. De ervaring leert dat paniekaanvallen een veel voorkomende klacht is bij burn-out. 

 Om deze angstklachten de baas te worden heb ik deze training ontwikkeld. 

Het trainingsprogramma kan je volledig zelfstandig en op eigen tempo maken. Dit programma helpt je inzicht te krijgen in:

   • Waarom ervaar je angst als zo intens?
   • Waar ligt de oorsprong van je angst?
   • Welke vormen van angst zijn er?

Daarnaast bevat het ook een hele handige tool waarbij de inspiratie voor deze tool ligt bij de cognitieve gedragstherapie. Door de mindset te veranderen, veranderd ook het gedrag en het gevoel. Je leert grip te krijgen op de angst om zo je angst los te laten.

 

Je kent de oorsprong van je angst.

Je weet wat je moet doen wanneer de angst je probeert te overmeesteren.

Je hebt tools gekregen waarmee je rust kan creëren in je hoofd.

Je weet je gedachten van angst om te buigen naar helpende gedachten

Je weet welke vorm van angst je hebt.

Je hebt je angst leren loslaten en leeft zonder angst.

Jouw Transformatie

 

 • Je durft weer om naar buiten te gaan en om boodschappen te doen.
 • Je weet hoe je met jouw angst om moet gaan, waardoor je je veel rustiger voelt.
 • Je  hebt meer zelfvertrouwen en kracht, waardoor je weer keuzes durft te maken. 
 • Je kan weer dromen en een toekomst opbouwen
 • Je kan weer genieten van de ‘normale’dingen in het leven.
 • Je kan weer naar drukke omgevingen.
 • Je slaapt weer een een hele nacht door en wordt uitgeslapen wakker. 
 • Je hoofd is leeg waardoor je ruimte hebt in je hoofd en je beter kan concentreren. 
 • Je bent er klaar voor weer af te spreken met vrienden om iets te gaan eten of drinken.
 • Je hebt weer energie om wat te ondernemen met je gezin.

Ontdek meer trainingen en programma’s

Gelukkig kan ik jou helpen om jouw burn-out te verslaan. Ik bied verschillende coachingstrajecten en trainingen aan, zodat jij die burn-out voorgoed achter je kunt laten. En ook daarna kun je onderdeel blijven van een community die elkaar stimuleert om zichzelf op nummer 1 te zetten.

The Phoenix program

Zit je in een burn-out en wil je zelf aan de slag met een 12 stappen programma om je burn-out te overwinnen? Dit zelfontwikkelde programma neemt je stap voor stap mee langs alle belangrijke fasen voor het overwinnen van je burn-out.

1-op-1 coaching

Ben je op zoek naar intensieve hulp van een expert op het gebied van burn-out dan is het programma Intervention Burn-out, perfect voor jou.
Ik ga 1:1 met jou aan de slag om ervoor te zorgen dat je binnen 12 weken je burn-out overwint.

Community

Webeatburnout is voor iedereen die er al in geslaagd is zijn burnout te overwinnen, maar ook voor degene die er nog middenin zit.

Laten we elkaar helpen naar het volgende level door elkaar te inspireren en motiveren.

Schrijf je in voor het Gratis Webinar'Hoe herken ik een burn-out?'

Schrijf je nu in en profiteer van leuke voordelen. Aan het eind van het webinar krijgt iedereen een fijn cadeautje van mij.

Er zijn nog 10 plekken beschikbaar.