fbpx

Genesis
Burnout &
Mindset Coach

“JE GROEIT ALS EEN FENIX DIE UIT HET AS HERRIJST, HET STOF ACHTERLAAT EN EEN GLOEDNIEUW LEVEN VOL GELUK BETREEDT”

Burn-out verhelpen

Als toegepast psychologe, coach en ervaringsdeskundige op het gebied burn-out, help ik mensen permanent van hun burn-out af. Dit doe ik middels een zelf ontwikkelde, unieke methode, waarmee ik al heel veel mensen – en ook mezelf – mocht helpen.

Burn-out preventie

Mijn methode kan ook als preventieve training toegepast worden op werkvloer. Deze training heeft ‘Get a Grip!’. Meer weten?

Burn-out herkennen

Herken jij jezelf in een van deze zinnen?

  • 9Ik heb het gevoel dat ik niet voldoende doe om uit mijn burn-out te komen.
  • 9Ik heb het gevoel dat ik maar weinig vooruitkom en heb totaal geen motivatie of energie.
  • 9Ik weet niet meer hoe het is om me normaal te voelen en energie te hebben.
  • 9Ik ben er nog niet klaar voor mijn oude leven los te laten.
  • 9Ik durf geen echte grenzen te stellen, omdat ik bang ben voor de reacties van anderen. Ik ben bang afgewezen te worden.
  • 9Wat als ik niet meer kan genieten van de dingen waar ik voorheen wel van genoot!
  • 9Ik ben bang mijn identiteit los te laten.
  • 9Wie ben ik als ik anderen niet meer help?

...Dan is de kans groot dat als je je herkent in veel van deze zinnen dat je te maken hebt met een burn-out. Doe de test om erachter te komen of je een burn-out hebt.

Wat als…

…je er weer zou kunnen zijn voor je kinderen

…je weer energie zou hebben

…je grenzen durft te stellen

…je weer vrij zou voelen

…je weer van jezelf houdt

…je geen druk zou voelen om alles perfect te doen

…je voor jezelf durft op te komen

…je met respect behandeld zou worden

…je zou weten wat je wil met je leven

Trinity Methode

Een burn-out ontstaat uit een disharmonie tussen lichaam, geest en ziel.

Het Lichaam

Je lichaam is jouw tempel. Deze tempel moet je liefhebben en koesteren. Wanneer je in een burn-out bent beland, staat jouw tempel niet meer stevig in zijn voegen en ervaar je allerlei lichamelijke klachten. Ik geloof dat je lichaam communiceert met je geest en ziel en reflecteert in wat voor staat zij zich bevinden.

De Geest

De geest of ook wel de gedachten, zijn te controleren door ‘The Law of Attraction’. – Waar je om vraagt zal hetgeen zijn dat je krijgt. Je geest heeft de kracht dat wanneer hij op de juiste frequentie vibreert, je beter kan maken. Het controleren van je gedachten helpt je te worden wie je graag wil zijn.

De ziel

Het meest kostbare en puurste wat je bezit is je ziel. In je ziel liggen je diepste verlangen en gevoelens. Wanneer je klaar bent om te luisteren naar deze verlangens en gevoelens ontstaat er magie. Er zullen onbeschrijfelijke dingen gebeuren.

Niet meer twijfelen, maar ga stap voor stap met jezelf aan de slag!

Meld je direct aan voor een gratis Discovery Call!

1. Maak de keuze

Zet de eerste stap en zoek professionele hulp. Plan een afspraak met je burn-out coach: Genesis.

2. Free Discovery Call.

Je vertelt waardoor je in een burn-out bent belandt. Wanneer je klaar bent met je verhaal zal je burn-out coach het overnemen en je vertellen wat ze voor je kan betekenen en wat ze je te bieden heeft.

3. Doorloop het burn-out programma ‘The Phoenix Program’

Tijdens het programma gaan we naar de oorzaak van je burn-out. Wanneer de oorzaak duidelijk is, zullen we werken aan je herstel.Volg je alle stappen die je burn-out coach je geeft dan is volledig herstel de uitkomst.

4. Je transformatie is compleet.

Je hebt alle stappen zorgvuldig doorlopen en je weet nu wat je moet doen om te voorkomen dat je ooit nog in een burn-out terecht komt. Je bent klaar om aan je nieuwe leven te beginnen. Een leven zonder burn-out.

Genesis van Os

ABOUT ME
In 2015 kreeg ik een burn-out. Dit bleek uiteindelijk het mooiste cadeau te zijn dat ik kon krijgen. Ik leerde mezelf op een volledig andere manier kennen en ik realiseerde mij dat het leven dat ik leefde niet mijn leven was.

Mijn grootste uitdaging was mezelf weer terug te vinden. Ik wist niet meer wie ik was en waarvoor ik stond.

Het kostte me een jaar om uit te zoeken wie ik was en waardoor ik in deze burn-out terecht was gekomen.
Tijdens dat jaar heb ik veel tegenslagen gekend, maar de grootste tegenslag die ik heb overwonnen was het onder ogen komen van mijn angst. Ik was bang alleen achter te blijven.

Ik hield niet van mezelf en ik zocht anderen die deze liefde konden opvullen. Deze realisatie veranderde mijn leven.

Ik leerde tijdens dat jaar hoe ik voor mezelf op kon komen, waar mijn eigen grenzen lagen en hoe ik deze kon aangeven. En toen ik daarachter was kon ik werken aan wie ik wilde zijn – Ik ontdekte wat me echt gelukkig maakte.

Krijg toegang tot mijn geleide meditaties.

Deze geleide meditaties zullen jou helpen stress en angst los te laten, zodat je weer kan genieten van het leven.
Ze geven je het zelfvertrouwen een nieuwe dag te beginnen met een lach.
Testimonials

What People Say

Christine Mast Kivett

She is very easy going and easy to work with. She helped me gain some more clarity and focus more on my goals. She helped me learn to shift my mindset and gave me some great tips & techniques I can use right away! I highly recommend her!

Biby Ajoeb

Ik was het even helemaal kwijt. En ik had inzichten nodig om in mijn eigen energie te staan. Ik vond het vooral moeilijk om met de opgelegde beperkingen om te gaan in de corona periode. Genesis heeft me laten inzien hoe ik deze gedachtes en gevoelens kon omdraaien: iets wat ik heel erg nodig had en zelf niet kon realiseren. Daarnaast heb ik door haar opdrachten nieuwe inzichten gekregen die mij nog onbekend waren.

Ik wil je daarom bedanken, je was duidelijk wat ik nodig had om stappen te maken, bedankt!!!

Jaimie-Lee Bradshaw

Thank you SO much for your knowledge on our call the other day! Really helped me with my mindset towards my business

Patricia Meerwaldt

Het moment dat ik jou om jou een berichtje te sturen toen ik besloot om iets anders te willen gaan doen vond ik best spannend.

Zeker omdat wij toch bekenden van elkaar zijn. Dat was eigenlijk ook wat weer vertrouwd.

Mijn ervaring zou ik iedereen aanraden. Het is altijd fijn om bij twijfel een steuntje in de rug te kunnen gebruiken. Meer zelfvertrouwen en weten hoe je dingen moet aanpakken met een beetje hulp kan nooit kwaad. Je bent een fijne coach en laat iemand in zijn waarde. Ook jij gaat het ver schoppen. Super bedankt. Ik vind vond je een topper.