fbpx

Genesis van Os

OVER MIJ

In 2015 kreeg ik een burn-out. Dit bleek uiteindelijk het mooiste cadeau te zijn. Ik leerde mijzelf op een volledig andere manier kennen en realiseerde mij dat het leven dat ik leefde niet mijn leven was.

Mijn grootste uitdaging was mezelf weer terug te vinden. Ik wist niet meer wie ik was en waarvoor ik stond.

Het kostte me een jaar om uit te zoeken wie ik was en waardoor ik deze burn-out had gekregen.

Tijdens dat jaar heb ik vele tegenslagen gekend, maar mijn grootse overwinning heb ik behaald door mijn eigen angsten onder ogen te zien.

Ik hield niet van mijzelf en meende door anderen deze leegte te kunnen opvullen.

Ik leerde tijdens dat jaar hoe ik voor mezelf op kon komen, waar mijn eigen grenzen lagen en hoe ik deze kon aangeven. En toen dit mij duidelijk werd kon ik werken aan wie ik wilde zijn. Ik ontdekte wat me echt gelukkig maakte.

Wat maakt mij gelukkig?

Voor mij is gelukkig zijn elke dag het geluk wat ik voel overbrengen aan een ander, zodat zij ook geluk mogen voelen. Dat is ook de reden dat ik ben gaan coachen.
Ik weet wat het is om een burn-out te hebben en je volledig uitgeput te voelen, maar ik weet ook wat het is om er weer bovenop te komen en me energiek te voelen.
En dat is wat ik jou ook gun! Ik gun jou alle geluk en energie die de wereld jou kan geven.

Ik gun jou dat je weer vol energie, hoop, liefde en vrijheid in het leven mag staan, omdat ik weet dat wanneer je een burn-out hebt dit gevoel volledig kwijt bent. De connectie tussen je lichaam, geest en ziel is weg en je weet niet meer waardoor het komt.

En dat is waar ik jou graag bij wil helpen.

Ik wil jou helpen de beste versie van jezelf te maken. En als je het toestaat dan ben ik erbij om deze start met jou te maken, zodat je je veilig en ondersteund voelt.

Ik help jou je burn-out te overwinnen, zodat je weer vol energie, geluk en vrijheid in het leven kan staan. Mijn motto: ‘Je geneest jezelf’’ samen met de liefde en kracht van anderen. Ik geloof dat genezing altijd mogelijk is. Jij ook?

JE GROEIT ALS EEN FENIX DIE UIT HET AS HERRIJST, HET STOF ACHTERLAAT EN EEN GLOEDNIEUW LEVEN VOL GELUK BETREEDT.

Waarom je voor mij kiest:

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van burn-out en angststoornis. Hierdoor weet ik precies wat je doormaakt en weet ik ook welke valkuilen er op de loer liggen. Wat inhoudt dat ik je hierin kan ondersteunen.

Daarnaast ben ik toegepast psycholoog, waardoor mijn kennis als coach veel groter is.

Ik ben een gecertificeerd coach

Ik bestudeer al meer dan 5 jaar de wijze waarop gedachten ons leven kunnen beïnvloeden middels de wetten van ‘The Law of Attraction’.

Dit alles maakt dat ik jou een uniek pad kan laten bewandelen naar de overwinning van jouw Burn-out die ervoor zal zorgen dat de beste van jezelf naar voren kan komen.

Ik ben toegewijd je te helpen. Dus mocht ik je interesse hebben gewekt wil ik je graag uitnodigen voor een gratis kennismakingsgesprek, waarbij we samen zullen kijken wat ik voor jou kan betekenen.

Ontvang tips, verhalen en exclusieve aanbiedingen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang updates, tips en nieuws over burn-outs, stress, mindset en het trainingsaanbod.