fbpx

Genesis van Os

Ervaringsdeskundige, coach & psycholoog

OVER MIJ

In 2015 kreeg ik een burn-out. Dit bleek uiteindelijk het mooiste cadeau te zijn dat ik kon krijgen. Ik leerde mezelf op een volledig andere manier kennen en ik realiseerde mij dat het leven dat ik leefde mij kapot maakte. Het moest anders…

Mijn grootste uitdaging was mezelf weer terug te vinden. Ik wist niet meer wie ik was en waarvoor ik stond, omdat mijn oude zelf mij in deze burn-out had gebracht.

Het kostte me een jaar om uit te zoeken wie ik was en waardoor ik in deze burn-out terecht was gekomen.

Tijdens dat jaar heb ik veel tegenslagen gekend, maar de grootste tegenslag die ik heb overwonnen was het onder ogen komen van mijn angst. Ik was bang alleen achter te blijven en niet geliefd te worden.

Ik hield niet van mezelf en ik zocht anderen die deze liefde konden opvullen. Deze realisatie veranderde mijn leven.

Ik leerde tijdens datzelfde jaar wie ik wilde en waar ik voor stond. Ik ontdekte nieuwe normen en waarden, hoe ik voor mezelf op kon komen, waar mijn eigen grenzen lagen en hoe ik deze kon aangeven – Ik ontdekte wat me echt gelukkig maakte.

Wat is mijn missie?

Te voorkomen dat jij nog ooit last hebt van een burn-out, zodat je een vrij en energiek leven kan leiden. Dat is de reden dat ik ben gaan coachen. #webeatburnout

Ik weet wat het is om een burn-out te hebben en je volledig uitgeput te voelen, maar ik weet ook wat het is om er weer bovenop te komen en me energiek te voelen.
En dat is wat ik jou ook gun! Ik gun jou alle vrijheid, rust en energie die de wereld jou kan geven.
Ik wil jou helpen te ontdekken wie je wil zijn na je burn-out, waardoor je een volgende burn-out voorkomt. En als je het toestaat dan ben ik erbij om deze start met jou te maken, zodat je je veilig en ondersteund voelt.

Ik help jou je burn-out te overwinnen, zodat je weer vol energie, rust en vrijheid in het leven kan staan. Mijn motto: ‘Je geneest jezelf’ samen met de liefde en kracht van anderen’. Ik geloof dat genezing altijd mogelijk is. Jij ook?

Waarom je voor mij kiest:

  • RIk heb een zelf ontwikkelde, unieke methode die gegarandeerd werkt bij de eliminatie van je burn-out. Deze methode is ontwikkeld naar aanleiding van mijn eigen ervaring, ervaring in het werkveld, research naar andere burn-out programma’s en test-pilots bij clienten, zodat de kwaliteit van het programma gegarandeerd is.
  • RIk ben ervaringsdeskundige op het gebied van burn-out en angststoornis. Hierdoor weet ik precies wat je doormaakt en weet ik ook welke valkuilen er op de loer liggen. Wat inhoudt dat ik je hierin kan ondersteunen.
  • RIk ben toegepast psycholoog wat maakt dat ik niet alleen uit ervaring spreek maar ook uit wetenschappelijk onderbouwde kennis. Als toegepast psycholoog heb ik de kennis meegekregen van een psycholoog en weet ik deze toe te passen in het werkveld. Mijn titel is daarom meer praktijkgericht. In het verleden heb ik met verschillende doelgroepen gewerkt zoals mensen met psychische aandoeningen, verslavingen en/of verstandelijke beperking. Door mijn ervaring met deze doelgroepen heb ik nog meer kennis kunnen opdoen in hoe mensen omgaan met ervaringen in het leven. Deze kennis heb ik meegenomen en verwerkt in mijn zelfontwikkelde methode. Dit alles samen maakt mij uniek als specialist in burn-out.
  • RIk bestudeer al meer dan 5 jaar de wijze waarop gedachten ons leven beïnvloeden en hoe we dit in ons voordeel kunnen gebruiken. Hierbij heb ik mij verdiept in de wetten van de Law of Attraction.

Dit alles maakt dat ik jou een uniek pad laat bewandelen naar de overwinning van jouw Burn-out. Je burn-out klachten zullen als sneeuw voor de zon verdwijnen, waardoor het beste van jezelf naar voren komt.

Ik ben toegewijd je te helpen.

Dus mocht ik je interesse hebben gewekt wil ik je graag uitnodigen voor een gratis kennismakingsgesprek, waarbij we samen zullen kijken wat ik voor jou kan betekenen.

    Ontvang tips, verhalen en exclusieve aanbiedingen in jouw inbox

    Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang updates, tips en nieuws over burn-outs, stress, mindset en het trainingsaanbod.