fbpx

Genesis van Os

Ik ben ervaringsdeskundige, toegepast psycholoog en coach.

Mijn Verhaal

In 2015 kreeg ik een burn-out. Dit bleek de ergste en de mooiste ervaring van mijn persoonlijke leven te zijn.
Ik voelde me tijdens deze periode volledig uitgeput op fysiek en mentaal vlak. Ik had bijna dagelijks last van paniekaanvallen, ik kon me rust absoluut niet vinden, maar iets doen lukte me al helemaal niet!

Pas toen ik besloot dat het genoeg was en ik me niet meer zo wilde voelen, leerde ik wat ik nodig had om er weer bovenop te komen.  Ik leerde mezelf op een volledig andere manier kennen en ik realiseerde mij dat het leven dat ik leefde mij kapot maakte. Het moest anders…

Mijn grootste uitdaging was mezelf weer terug te vinden. Ik wist niet meer wie ik was en waarvoor ik stond, omdat mijn oude zelf mij in deze burn-out had gebracht.

Het kostte me een jaar om uit te zoeken wie ik was en waardoor ik in deze burn-out terecht was gekomen.
Tijdens dat jaar heb ik van alles gedaan om mezelf te helpen. Zo heb ik gemediteerd, veel gelezen, verschillende coaching programma’s gedaan, yoga lessen gevolgd om uiteindelijk mijn burn-out gedag te kunnen zeggen.

Één ding is zeker, dat jaar heeft me een hele hoop wijsheden gebracht waar ik nu voor de rest van mijn leven profijt van heb.

Zo weet ik veel beter waar mijn grenzen liggen, kan ik veel duidelijker communiceren wat mijn behoeftes zijn, luister ik heel goed naar mijn lichaam,  weet ik precies wat ik moet doen wanneer ik stress ervaar, doe alleen nog dingen waar ik energie van krijg en gelukkig van wordt.

Dit maakt dat ik een leven leidt dat precies zo is ingericht zoals ik wil. Ik doe nu wat mij gelukkig maakt. Ik leef mijn beste leven vol passie en inspiratie.

 

Waarom kies je voor mij?

Ik heb een zelf ontwikkelde, unieke methode die gegarandeerd werkt bij de eliminatie van je burn-out. Deze methode is ontwikkeld naar aanleiding van mijn eigen ervaring, ervaring in het werkveld, research naar andere burn-out programma’s en test-pilots bij clienten, zodat de kwaliteit van het programma gegarandeerd is.

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van burn-out en angststoornis. Hierdoor weet ik precies wat je doormaakt en weet ik ook welke valkuilen er op de loer liggen. Dus geloof me als ik zeg dat ik weet waar je in zit! 

Ik ben toegepast psycholoog wat maakt dat ik niet alleen uit ervaring spreek maar ook uit wetenschappelijk onderbouwde kennis. Als toegepast psycholoog heb ik de kennis meegekregen van een psycholoog en weet ik deze toe te passen in het werkveld. Mijn titel is daarom meer praktijkgericht. In het verleden heb ik met verschillende doelgroepen gewerkt zoals mensen met psychische aandoeningen, verslavingen en/of verstandelijke beperking. Door mijn ervaring met deze doelgroepen heb ik nog meer kennis kunnen opdoen in hoe mensen omgaan met ervaringen in het leven. Deze kennis heb ik meegenomen en verwerkt in mijn zelfontwikkelde methode. Dit alles samen maakt mij uniek als specialist in burn-out.

Ik ben mindset coach, wat inhoud dat ik vooral aan de slag ga met de overtuigingen en gedachten die ten grondslag liggen aan je burn-out.

Ik bestudeer al meer dan 5 jaar de wijze waarop mindset  – overtuigingen, denk patronen – ons leven beïnvloeden en hoe we dit in ons voordeel kunnen gebruiken. Hierbij heb ik mij onder anderen verdiept in de wetten van de Law of Attraction. 

Vaak wordt de oorzaak van stress, onvrede of ongewenste gevoelens buiten onszelf gezocht. Terwijl niet de situaties of gebeurtenissen op zichzelf de emotie veroorzaakt. Invloeden van buitenaf zijn slechts gedeeltelijk de oorzaak van spanning en stress. Het zijn onze gedachten, onze ‘ mentale opstelling’ ten opzichte van gebeurtenissen, die bepalen hoe we ons voelen. Waar je gedachten naar uitgaan word je realiteit.

Het is dus van belang dat we erachter komen welke gedachten en gevoelens jij gebruikt, waardoor je in deze burn-out terecht bent gekomen. Zodat we deze kunnen ombuigen naar helpende gedachten en gevoelens, zodat je een andere realiteit voor jezelf ontwikkelt. 

Mijn missie

Mijn missie is jouw gelukkig te maken. En nu snap ik heel goed dat ik dat niet zo op die manier kan, maar wat ik wel kan is je de tools en handvatten aanreiken die het jou mogelijk maken je eigen geluk te creëren.

Hoe wil ik dat doen? Door samen met jou aan de slag te gaan! Want ik wil niets liever dan dat jij geluk en vrijheid voelt. 

Ik weet wat het is om een burn-out te hebben, je erg down te voelen, vast te zitten in angst en je volledig uitgeput te voelen, maar ik weet ook wat het is om er weer bovenop te komen en je energiek te voelen.

En dat is wat ik jou ook gun! Ik gun jou alle vrijheid, rust en energie die de wereld jou kan geven.
Ik wil jou helpen ontdekken wie je wil zijn na je burn-out of angst, waardoor je het leven kan leiden dat je zo graag wil.  En als je het toestaat dan ben ik erbij om deze start met jou te maken, zodat je je veilig en ondersteunt voelt.

Ik help jou weer vol energie, rust en vrijheid in het leven te staan. Mijn motto: ‘Je geneest jezelf’ samen met de liefde en kracht van anderen’. Ik geloof dat genezing altijd mogelijk is en dat hebben mijn voorgaande cliënten en ikzelf bewezen. 

Het enige wat je nodig hebt is de mindset die je daarbij gaat helpen en je burn-out klachten zullen als sneeuw voor de zon verdwijnen, waardoor het beste van jezelf naar voren komt.

Ik ben toegewijd je te helpen.

 

Schrijf je in voor het Gratis Webinar'Hoe herken ik een burn-out?'

Schrijf je nu in en profiteer van leuke voordelen. Aan het eind van het webinar krijgt iedereen een fijn cadeautje van mij.

Er zijn nog 10 plekken beschikbaar.