fbpx

Particulier

BURN-OUT

Wanneer je in een burn-out zit voel je je volledig uitgeput op zowel lichamelijk, emotioneel en psychisch gebied. Het hebben van een burn-out heeft grote gevolgen voor je werk en je persoonlijke omstandigheden.

Wat is een burn-out?

De letterlijke vertaling van burn-out is ‘Opgebrand’. Deze vertaling is zeer toepasselijk als je ziet hoe mensen zich voelen wanneer ze zich in een burn-out bevinden. Een burn-out ontstaat door een langdurige periode van stress en (over)spanning. Deze klachten kunnen zich op alle levensgebieden voordoen. Dus zowel op het werk als in de persoonlijke sfeer.
De klachten van een burn-out zijn te verdelen in 4 categorieën. Het mentale niveau, fysieke niveau, gedragsniveau en het emotionele niveau

Ik heb een burn-out.

Omdat het hebben van een burn-out al je energie wegneemt, heb je geen zin om heel lang te zoeken naar de juiste oplossing. Daarom heb ik dit alvast voor je gedaan.
Door mijn eigen ervaring met een burn-out en mijn kennis als Toegepast Psycholoog heb ik ‘The Phoenix Program’ ontwikkeld. Dit burn-out coaching programma is de oplossing als je voorgoed af wil van je burn-out.

De oplossing : burn-out coaching programma

‘The Phoenix Program’ is een op maat gemaakte 1:1 burn-out coaching programma van 3 maanden waarin we aan de slag gaan met The Trinity – Lichaam, geest en ziel, weer op 1 lijn te krijgen, zodat jij volledig kan herstellen van je burn-out.
Zorgverleners
Burn-out coaching voor zorgmedewerkers.
Entrepreneurs
Burn-out coaching voor ondernemers.
Politie
Burn-out coaching voor politie.
Docenten
Burn-out coaching voor docenten.
Ontvang tips, verhalen en exclusieve aanbiedingen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang updates, tips en nieuws over burn-outs, stress, mindset en het trainingsaanbod.