fbpx

Entrepreneurs

Ondernemers

Hoe mooi is het dat je een eigen bedrijf hebt. Je hebt alle vrijheid van de wereld. Je hebt geen baas waarvoor je van alles moet doen. Je verdiend goed geld en het lijkt alsof de wereld aan je voeten ligt.

Burn-out bij ondernemers

Als ondernemer loop je vaak over van nieuwe ideeën en zie je in elke hoek nieuwe kansen. Creativiteit is een blessing, maar kan soms ook een echte valkuil zijn wanneer je hier niet mee om kan gaan. Je verliest het overzicht en kan hierdoor flink in paniek raken. Je hebt een grote verantwoordelijkheid je eigen bedrijf draaiende houden. Deze verantwoordelijkheid draag je overal met je mee.

Daarnaast merk je dat je continu bezig bent met het blussen van brandjes bij je medewerkers of klanten. Je neemt je werk steeds vaker mee naar huis en kan je het thuis niet goed loslaten. Je maakt je vaak druk over hoe je je geld binnenhaalt en je hoe je personeel kan betalen. Daarnaast wil je graag groeien als bedrijf,Maar je merkt dat dit niet gaat omdat er teveel aan de hand is binnen je bedrijf

Burn-outs bij ondernemers tijdens corona

Alles lijkt je te veel te worden als ondernemer. Je maakt je zorgen over je personeel. Zeker in deze onzekere tijd nu COVID19 ons land heeft getroffen. Je weet niet hoe je rond moet komen nu er veel minder werk is, Je beleefd geen plezier meer aan je werk of je hebt geen plezier meer in je werk, omdat er op het moment geen uitzicht is op de toekomst. Je moet personeel ontsltaan en je weet niet meer wat je moet doen om je motivatie terug te krijgen.

Burn-out klachten

Je zit thuis. Je voelt je schuldig en je bent jezelf niet meer. Al de energie die je hebt gestoken in je bedrijf voelt als verloren en je weet even niet meer waar je de draad moet oppakken. ‘S nachts word je badend in het zweet wakker en lig je te piekeren over hoe je de rekeningen moet betalen. Je lichaam voelt al weken verkrampt en je hebt last van hyperventilatie.

Burn-out coaching programma ‘The Phoenix Program’

Het wordt tijd dat je weer jezelf wordt en nieuwe energie krijgt om je onderneming nieuw leven in te blazen. Dit is het punt waar ik je bij kan helpen. Met mijn burn-out coaching programma kan ik je helpen weer vol energie en moed in het leven te staan. Ik help je het piekeren stoppen en je ondernemers mindset weer aan te zetten, zodat je weer kan knallen. Met mijn burn-out coaching traject zorg ik dat jij je burn-out overwint en weer krachtig in het leven staat.
Schrijf je in voor het Gratis Webinar'Hoe herken ik een burn-out?'

Schrijf je nu in en profiteer van leuke voordelen. Aan het eind van het webinar krijgt iedereen een fijn cadeautje van mij.

Er zijn nog 10 plekken beschikbaar.