fbpx

Politie

Burn-outs bij Politieagenten

Werken bij de politie

Weken bij de politie doe je niet voor niets. Je wilt klaar te staan voor de burgers. Je hebt een prachtig beroep waarbij je iets toevoegt aan de samenleving en de straten veiliger maakt.

Burn-out bij politieagenten

Bij de politie werken vraagt veel verantwoordelijkheid. Je werkt hard, met vaak lange diensten, waarbij extra diensten draaien geen uitzondering is. De werkdruk is de laatste jaren alleen flink omhooggegaan en je merkt dat je steeds meer op je tandvlees loopt. Je komt veel heftige situaties tegen die soms meer tijd vragen om van te herstellen dan dat er ruimte voor is.

Burn-out klachten

Je negeert je signalen. Je wil niet opgeven omdat je weet dat je collega’s en de burgers je nodig hebben. Je hebt een enorm verantwoordelijkheidsgevoel. De werkdruk wordt steeds hoger omdat er een groot personeelstekort is, waardoor je niet toe komt aan het werk wat je eigenlijk hoort te doen.
Je merkt aan je lichaam dat het uitgeput is. Je hebt steeds meer rugklachten, je slaapt slecht, hebt last van hoofdpijn, kan je niet goed meer concentreren een hebt een steeds korter lontje. Je merkt nu ook dat je steeds meer last krijgt van hartkloppingen en paniekaanvallen. Het is je te veel geworden.

Burn-out coaching programma ‘The Phoenix Program’

Nu je thuis zit voel je je nutteloos. Je wil er graag voor de burgers en je collega’s zijn, maar je weet dat dit nu even niet kan, omdat je te lang je klachten hebt genegeerd. Je voelt je schuldig en je schaamt je dat je thuis zit. Het lukt je niet meer om iets te doen. Alles is te veel en je krijgt bij de kleinste inspanning al last van hyperventilatie en paniekaanvallen.
Dit is waar ik om te hoek kom kijken als burn-out coach. Met het coaching programma dat ik heb ontwikkeld kan ik jou helpen je burn-out te overwinnen, zodat je er kan zijn voor de burgers die je zo hard nodig hebben.
Met het programma leer je je eigen grenzen kennen, leer je omgaan met druk, help iuk je van je paniekaanvalllen af te komen en je energie terug te krijgen

Schrijf je in voor het Gratis Webinar'Hoe herken ik een burn-out?'

Schrijf je nu in en profiteer van leuke voordelen. Aan het eind van het webinar krijgt iedereen een fijn cadeautje van mij.

Er zijn nog 10 plekken beschikbaar.