fbpx

Preventieve Burn-out training

Preventieve Burn-out training: Be Resilient

Voorkom een burn-out

Om alle ballen in de lucht te kunnen houden is het belangrijk dat jij gezond bent. Een vitaal persoon, zowel fysiek als mentaal kan beter presteren en makkelijker omgaan met stressvolle situaties. Nu is stress onvermijdelijk en elk persoon krijgt hier in zekere mate mee te maken, daarom is het van belang je goed weet hoe je om moet gaan met stress.

Gevolgen van deze stress

Een ongezonde (werk)omgeving draagt bij aan verlies van passie en energie. Je raakt mentaal, fysiek en emotioneel uitgeput wat ernstige gevolgen heeft voor jezelf en som ook je omgeving. Stress is immers de voornaamste oorzaak van burn-out klachten. Een burn-out kan ervoor zorgen dat je maanden uitvalt en in sommige gevallen niet weet wat de toekomst gaat brengen.

Online training burn-out preventie

Je kunt een burn-out voorkomen. Speciaal voor jou heb ik een online trainingsprogramma ontwikkeld. Deze online burn-out preventie training is speciaal ontwikkeld om ervoor te zorgen dat je, ook tijdens corona, waarbij we veel thuiswerken, fysiek en mentaal vitaal & veerkrachtig blijft. Dit doe ik door jou kennis en tools mee te geven die je helpen met je energie en je leven in balans houden. Ik leer je een aantal strategieën aan die je zelf kunt toepassen om meer rust te verwerven en stress op werk en privégebied onder controle te houden.

De training bestaat uit 6 modules + een bonusmodule.  Alle modules zullen gaan over onderwerpen die jou helpen Vitaal en Veerkrachtig te blijven. Denk aan onderwerpen als: behoud van energie en focus, het stellen van grenzen en nog veel meer!

Nu van 775,00 voor  € 499,00

Schrijf je in voor het Gratis Webinar'Hoe herken ik een burn-out?'

Schrijf je nu in en profiteer van leuke voordelen. Aan het eind van het webinar krijgt iedereen een fijn cadeautje van mij.

Er zijn nog 10 plekken beschikbaar.