fbpx

Zorgmedewerkers

Burn-out in de zorg

Werken in de zorg is het mooiste werk wat er bestaat! Klaar staan voor een ander en een ander beter mogen maken. Mooier kan niet of toch wel?

Veel mensen die werken binnen de gezondheidszorg ervaren hoge werkdruk. Je werkt in een team waar veel collega’s uitvallen, de hoeveelheid patiënten/cliënten die je moet ondersteunen of verzorgen wordt steeds groter, je merkt dat je steeds verder over je grenzen heen moet gaan om alles bij te houden, je bent moe en steeds prikkelbaarder, je hebt seeds minder concentratie waardoor je fouten maakt.

Burn-out bij zorgmedewerkers

Maar wat doe je als je merkt dat je bent opgebrand? Je werk stapelt zich op, je collega’s blijven uitvallen, je wil jezelf niet ziekmelden omdat je weet dat je overgebleven collega’s het nog veel drukker krijgen wanneer jij je ziekmeldt.
Ondertussen wordt voor jou de werkdruk alsmaar hoger. Je merkt dat je thuis nog steeds je werktelefoon aanneemt, het is normaal geworden dat je overwerkt en je kan je niet meer herinneren wat de laatste keer is geweest dat je tegen iets ‘Nee’ hebt gezegd.

Burn-out tijdens Corona

Deze situaties komen in de zorg steeds vaker voor. Zeker nu ook COVID19 ons land hard getroffen heeft. De ziekenhuizen liggen voller dan normaal, mensen met psychische klachten nemen toe en de verzorgingstehuizen zitten op slot, waardoor er nog meer van jou als zorgmedewerker wordt gevraagd.het is daarom niet gek dat het je allemaal teveel wordt!

Burn-out klachten

Als je thuis komt te zitten met een burn-out voel je je niet meer jezelf. Je voelt je volledig uitgeblust en je wil alleen maar huilen.
Het is tijd dat je even niet voor een ander zorgt, maar nu eens voor jezelf gaat zorgen. Omdat je als zorgmedewerkers de neiging hebt jezelf weg te cijferen, is het van belang dat je jezelf weer op nummer #1 zet

Burn-out coaching programma ‘The Phoenix Program’

Ik kan je helpen jezelf op de eerste plaats te zetten, grenzen te stellen en energie op te doen. Voor onze zorgmedewerkers heb ik daarom een speciaal burn-out coaching traject ontwikkeld die je helpt je burn-out aan te pakken. Met mijn burn-out coaching programma ‘The Phoenix Program’, help ik je volledig te herstellen en een volgende burn-out te voorkomen.

Schrijf je in voor het Gratis Webinar'Hoe herken ik een burn-out?'

Schrijf je nu in en profiteer van leuke voordelen. Aan het eind van het webinar krijgt iedereen een fijn cadeautje van mij.

Er zijn nog 10 plekken beschikbaar.