fbpx

Webshop

Webshop

Trainingen

Training: Face your Fears

Deze training Is gemaakt voor diegene die te maken hebben met veel angstklachten. Denk hierbij aan paniekaanvallen, agorafobie en gegeneraliseerde angst. Ook wanneer je in een burn-out zit is het mogelijk deze training te volgen. De ervaring leert dat paniekaanvallen een veel voorkomende klacht is bij burn-out. 

€49,99
€20,99

Training: Be Resilient

Heb je het idee dat je al een tijd gestrest bent en niet goed weet hoe je met deze stress om moet gaan? Merk je dat je steeds meer overspannen voelt en vaker je rust moet pakken dan je gewend bent? Dan is deze training voor jou! Dit onlineprogramma is speciaal ontwikkeld om ervoor te zorgen dat je uit de stress komt en in de ontspannenheid.

€775,00
€299,00

*betaling mogelijk is 3 delen

Coaching programma's

Coaching programma: The Phoenix Program

Zit je in een burn-out en wil je zelf aan de slag met een 12 stappen programma om je burn-out te overwinnen. Kies dan voor The Phoenix program. Dit zelfontwikkelde online programma neemt je stap voor stap mee langs alle belangrijke fasen voor het overwinnen van je burn-out.

*betaling mogelijk is 3 delen

Exclusive 1-op-1 coaching:
Intervention Burn-out*

Ben je op zoek naar intensieve hulp van een expert op het gebied van burn-out dan is het programma Intervention Burn-out, perfect voor jou.

Ik ga 1:1 met jou aan de slag om ervoor te zorgen dat je binnen 12 weken je burn-out overwint. Dit doe ik door een zeer effectieve, zelf ontwikkelde methode die keer op keer succes blijkt te hebben.

€3500,00

*betaling mogelijk is 3 delen

Community

Community: #webeatburnout

Ben je op zoek naar ondersteuning tijdens je burn-out of erna? Binnen onze community krijg je allerlei handvatten mee die je zullen helpen jezelf krachtig en energiek te maken en te blijven.
Dit doen we door je elke maand uit te dagen met verschillende opdrachten, challenges, meditaties en nog veel meer. Daarnaast word je op de hoogte gehouden van de webinars, events en andere live bijeenkomsten.

*Wordt nu lid van onze community en ontvang starterskorting op 1 van de 2 burn-out programma’s

Meditaties

Geleide meditaties: set van 5

De meditaties die ik maak zijn speciaal bedoelt om ervoor te zorgen dat je in balans blijft. Elke meditatie brengt zijn eigen energie die je helpt je goed te voelen. Of je nu op zoek bent naar meer positiviteit, energie, loslaten of gewoon even wil ontspannen, alles is mogelijk.

€10,00

Gratis meditatie

Al de meditaties op deze pagina zijn voor jou gemaakt om je zelfvertrouwen en kracht te geven.
Je kunt deze meditaties op elk gewenst moment en met elke situatie gebruiken. Deze meditaties zijn er om je naar het hier en nu te halen, zodat je de stress, angst en onzekerheid kan loslaten.

Werkboek

Werkboek: Live your dream

Wil je je leven nu echt een keer veranderen waardoor je het leven kan leiden dat je zo graag wil? Ben je het zat dat je leven gecontroleerd wordt door negatieve gedachten die er alleen maar voor zorgen dat je dieper in de put raakt? Dan is dit werkboek voor jou!

Met dit werkboek ga je aan de slag de mindset te creëren om je dromen werkelijkheid te laten worden. 

€49,95

Schrijf je in voor het Gratis Webinar'Hoe herken ik een burn-out?'

Schrijf je nu in en profiteer van leuke voordelen. Aan het eind van het webinar krijgt iedereen een fijn cadeautje van mij.

Er zijn nog 10 plekken beschikbaar.