fbpx

TESTIMONIALS

What People Say

Christine Mast Kivett

She is very easy going and easy to work with. She helped me gain some more clarity and focus more on my goals. She helped me learn to shift my mindset and gave me some great tips & techniques I can use right away! I highly recommend her!

Jaimie-Lee Bradshaw

Thank you SO much for your knowledge on our call the other day! Really helped me with my mindset towards my business

Biby Ajoeb

Ik was het even helemaal kwijt. En ik had inzichten nodig om in mijn eigen energie te staan. Ik vond het vooral moeilijk om met de opgelegde beperkingen om te gaan in de corona periode. Genesis heeft me laten inzien hoe ik deze gedachtes en gevoelens kon omdraaien: iets wat ik heel erg nodig had en zelf niet kon realiseren. Daarnaast heb ik door haar opdrachten nieuwe inzichten gekregen die mij nog onbekend waren.

Ik wil je daarom bedanken, je was duidelijk wat ik nodig had om stappen te maken, bedankt!!!

Patricia Meerwaldt

Het moment dat ik jou om jou een berichtje te sturen toen ik besloot om iets anders te willen gaan doen vond ik best spannend.

Zeker omdat wij toch bekenden van elkaar zijn. Dat was eigenlijk ook wat weer vertrouwd.

Mijn ervaring zou ik iedereen aanraden. Het is altijd fijn om bij twijfel een steuntje in de rug te kunnen gebruiken. Meer zelfvertrouwen en weten hoe je dingen moet aanpakken met een beetje hulp kan nooit kwaad. Je bent een fijne coach en laat iemand in zijn waarde. Ook jij gaat het ver schoppen. Super bedankt. Ik vind vond je een topper.

Melissa van der Laar

Afgelopen 3maanden het phoenix programma samen gevolgd met Genesis van Os.
3 hoofdpunten als doel gesteld. En wat was dit een avontuur van vallen en opstaan. Het iedere keer opnieuw opstaan heeft mij zoveel sterker en nieuwe inzichten gegeven! Ik heb mezelf beter leren kennen en zeer zeker in korte tijd hard gegroeid! Genesis was er altijd, het begrip, luisterend oor, adviezen en inzichten heb ik zeker als prettig ervaren! Het positieve omzetten wanneer ik het negatief zag, de inzichten die mijn mind echt positief in het leven veranderd heeft! De liefdevolle en positieve reacties, maar ook zeggen hoe het erop staat opende mijn ogen.
Zowel met de mensen om mij heen, als zeker mezelf, lijkt zoveel prettiger te gaan als je er met een andere blik heen kijkt!
Ik mag nu zeggen dat ik een zelfverzekerd persoon ben die heel zeker weet wat ik wil en dit durf aan te geven. Ik ben nummer 1 in MIJN leven!!
Ik raad deze topper zeker weten aan! Dankjewel lieve Genesis voor je vertrouwen en het veranderen van mijn leven!.

Janna van Dijk

Genesis, voor ons gesprek vandaag… ‘je geneest jezelf…’ maar wel met een beetje hulp, liefde en kracht van anderen Geniet van de ‘goede’ momenten op de dag en geloof in je eigen genezing…je lichaam is een natuurlijk wezen…luister ernaar sterkte en liefs voor ons allemaal! LEEF

Stephanie Hill-Manuel

My sessions with Genesis were amazing! It was so wonderful to have my fears and dreams validated. She was able to provide some helpful tips that I will be implementing for sure and I now feel empowered to make the changes I need to live the life I want.

Cliënt

Genesis, je toont heel veel inzet was zeer aandachtelijk en goed gefocust in jou vak. Ik had geluk dat ik jou was toegewezen en van het eerste moment voelde jij mij tot rust geeft gesteld en dat zal komen geen probleem. Er was een goed sfeer tussen ons gebracht en daarom kunnen met elkaar goed opschieten.

Je had mij meer zekerheid gegeven voor de toekomst en een goed basis opgericht voor continuïteit kunnen doorbrengen. Het is voor mij heel belangrijk dat ik mijn eigen problemen zelf kunnen afhandelen en oplossen en regelen zo voor dit mij alles zelf te doen is een grote stap maar jou telefoon gesprekken en conversaties waren zeer hulpzaam wat je hebt gedaan.

Cliënt

Ik vond het heel fijn dat je zo goed kon luisteren en meteen actie ondernam waar nodig. We hebben in de korte tijd dat we hadden heel veel bereikt. Je bent behulpzaam, je denkt mee en ik kan me verhaal bij je kwijt. Ik ben blij dat ik een positieve ervaring heb mogen krijgen met een hulpverlener. Ik heb ontzettend veel bereik in een korte tijd. Iets waar ik alleen nog maar van had kunnen dromen. Ik voel me vereerd en ben trots dat ik je heb mogen leren kennen.

Cliënt

Fijn dat we gelijk een klik hadden je dat je overal voor openstond. Meestal in mijn geval kijken hulpverleners een beetje anders omdat het best een hoop is wat gebeurt is in mijn privé. Jij pakte het gelukkig gelijk op, en stond nergens raar van te kijken. Dankjewel voor je begrip! Ik heb verder geen dingen die ik wat minder vond. Heel veel succes met alles. 

Cliënt

Wat ik ervan vond.. ik vond het heel fijn dat jij mij begeleid heb, vooral omdat we gelijk ergens aan werkte als ik ergens mee zat! En het ergens ook gezellig was haha.

Schrijf je in voor het Gratis Webinar'Hoe herken ik een burn-out?'

Schrijf je nu in en profiteer van leuke voordelen. Aan het eind van het webinar krijgt iedereen een fijn cadeautje van mij.

Er zijn nog 10 plekken beschikbaar.