fbpx

DE METHODE

 De basis van waaruit wij in dit programma werken is:

De Drie-eenheid

LICHAAM, GEEST EN ZIEL

de Drie-eenheid is onafscheidelijk. / onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Voor mijn burn-out coaching programma heb ik een unieke methodiek ontwikkeld waarin lichaam, geest en ziel centraal staan. Deze drie-eenheid noem ik – THE TRINITY. Deze drie-eenheid is onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wat inhoudt dat als één van hen uit balans is jij je niet op je allerbest zal voelen

Het Lichaam

Het lichaam is jouw tempel. Deze tempel dien je lief te hebben en te koesteren. en koesteren. Wanneer je in een burn-out bent beland, kraakt jouw tempel in zijn voegen? Ik geloof dat je lichaam communiceert met je geest en ziel en dat het de staat van je geest en ziel reflecteert.

De Geest

De geest of ook wel de gedachten, zijn te controleren door ‘The Law of Attraction’. – Waar je om vraagt zal je krijgen.De geest is in staat, wanneer hij op een hogere frequentie vibreert, je beter te maken. Het controleren van je gedachten helpt je te worden wie je graag wil zijn.

De ziel

Het meest kostbare en puurste wat je bezit is je ziel. In je ziel liggen je diepste verlangen en gevoelens. Waneer je klaar bent om te luisteren naar dit verlangen en deze gevoelens, ontstaat er magie. Er zullen onbeschrijfelijke dingen gebeuren.

HET FENIX PROGRAMMA

Ik geloof dat een burn-out ontstaat door een disharmonie in het lichaam, geest en ziel. Om deze 3 eenheid weer op één lijn te krijgen werk ik in drie fases.

De Herstelfase.

Je gaat terug naar basis waar ontspanning en rust centraal staan.  Tijdens deze fase zullen we ingaan op:

  • Hoe je je burn-out kunt accepteren
  • Je krijgt opdrachten mee om te leren ontspannen

Ik leer je om te gaan met je gevoelens

De Wederopbouwfase

We kijken samen naar welke vaste patronen, irrationele gedachten en gevoelens je belemmeren en zetten deze om in gezonde en behulpzame patronen, gedachten en gevoelens.

De Toekomstige fase

In deze fase kijken we samen naar wat het hart echt nodig heeft om weer vol energie en positiviteit in het leven te staan. Daarnaast werken we aan wat je wil voor de toekomst.

Schrijf je in voor het Gratis Webinar'Hoe herken ik een burn-out?'

Schrijf je nu in en profiteer van leuke voordelen. Aan het eind van het webinar krijgt iedereen een fijn cadeautje van mij.

Er zijn nog 10 plekken beschikbaar.