fbpx

The Phoenix Program

Zit je in een burn-out en wil je zelf aan de slag met een 12 stappen programma om je burn-out te overwinnen. Kies dan voor The Phoenix program. Dit zelfontwikkelde programma neemt je stap voor stap mee langs alle belangrijke fasen voor het overwinnen van je burn-out.

Wat kun je verwachten?

1.

Je krijgt een 12 stappen programma waarin je elke week voorzien wordt van een module met opdrachten en uitleg die je nodig hebt om je burn-out te overwinnen. De opdrachten die je maakt, lever je in via de mail bij mij zodat ik ernaar kan kijken en feedback kan geven.

2.

Je hebt wekelijks een groepssessie met gelijkgestemden.  Deze groep is bedoeld om steun en erkenning te vinden. Tijdens deze groepssessies bespreken we onderwerpen en doen we meditaties die zullen bijdragen aan het herstel van je burn-out. Daarnaast is er ruimte voor eigen inbreng.

3.

Je hebt 5 keer de mogelijkheid mij persoonlijk in een 1:1 gesprek van een half uur te spreken Het onderwerp van het gesprek bepaal jij.

4.

Je hebt de mogelijkheid mij elke werkdag te contacten via whatsapp voor extra ondersteuning.

Schrijf je in voor het Gratis Webinar'Hoe herken ik een burn-out?'

Schrijf je nu in en profiteer van leuke voordelen. Aan het eind van het webinar krijgt iedereen een fijn cadeautje van mij.

Er zijn nog 10 plekken beschikbaar.