fbpx

1. Maak de keuze

Neem de eerste stap om je burn-out voorgoed gedag te zeggen. Plan een free discovery call met een professionele burn-out coach.

2. Free Discovery Call.

In dit gesprek zullen we vooral ingaan op jouw burn-out klachten en waar ze vandaan komen. Daarnaast zal ik je vertellen wat ik voor je kan betekenen als je kiest met mij samen te werken aan je herstel.

3. Doorloop het burn-out programma ‘The Phoenix Program’

Tijdens het programma zal ik met je samenwerken als burn-out coach. We kijken naar waar de oorzaak ligt van je burn-out, waarna we je burn-out aanpakken door ons vooral te focussen op de mindset. Mindset is alles! Het heeft invloed op ons gedrag en ons gevoel. Dus wanneer we onze mindset aanpakken, pakken we ook de rest aan. Ik geloof in volledig herstel, maar dit kan alleen als je alle stappen zorgvuldig volgt. Volledige inzet is van essentieel belang.

4. Je transformatie is compleet.

Na 3 maanden is je transformatie compleet. Je mindset is volledig veranderd en je weet nu wat je moet doen om een volgende burn-out te voorkomen. Je hebt allerlei tools, opdrachten en oefeningen meegekregen, zodat je weet wat je moet doen mocht je ooit het gevoel hebben weer in een burn-out te raken. Hierdoor is er gegarandeerd succes! en is je burn-out permanent verdwenen. 

Schrijf je in voor het Gratis Webinar'Hoe herken ik een burn-out?'

Schrijf je nu in en profiteer van leuke voordelen. Aan het eind van het webinar krijgt iedereen een fijn cadeautje van mij.

Er zijn nog 10 plekken beschikbaar.