fbpx

Training Be Resilient

Online programma: Be Resilient

Wil je voorkomen dat je in een burn-out terecht komt? Maak dan gebruik van dit online burn-out preventie programma. Met dit burn-out preventie programma voorkom je dat je burn-out klachten nog verder verergeren.

Dit onlineprogramma is speciaal ontwikkeld om ervoor te zorgen dat je uit de stress komt en in de ontspannenheid. Met dit onlineprogramma leer ik jou hoe je om moet gaan met stress en wat je kan doen als het je te veel wordt. Daarbij leer je jezelf ook nog eens beter kennen en krijg je allerlei tips en tools mee.

Het programma bezit alle onderwerpen die ervoor zorgen dat je fysiek en mentaal vitaal & veerkrachtig blijft.

€775,00
€299,00

Ik was het even helemaal kwijt. En ik had inzichten nodig om in mijn eigen energie te staan. Ik vond het vooral moeilijk om met de opgelegde beperkingen om te gaan in de corona periode. Genesis heeft me laten inzien hoe ik deze gedachtes en gevoelens kon omdraaien: iets wat ik heel erg nodig had en zelf niet kon realiseren. Daarnaast heb ik door haar opdrachten nieuwe inzichten gekregen die mij nog onbekend waren.

Ik wil je daarom bedanken, je was duidelijk wat ik nodig had om stappen te maken, bedankt!!!

Biby Ajoeb

Wat kun je verwachten?

De online preventie training bestaat uit 5 modules. Elk van deze modules gaat in op de onderwerpen die zullen bijdragen aan meer kennis, inzicht en vaardigheden om de jezelf vitaal en veerkrachtig te houden, zodat je weer meer plezier kan krijgen in je werk & privé.

De onderwerpen van de onlinetraining zijn:

1. Wie ben ik?

Deze module gaat in op welke persoonlijke eigenschappen je hebt die voor meer stress zouden kunnen zorgen. Daarnaast gaan we in op welke coping strategieën jij toepast wanneer je te maken krijgt met stress.

2. Grenzen

Deze module gaat in op welke persoonlijke eigenschappen je hebt die voor meer stress zouden kunnen zorgen. Daarnaast gaan we in op welke coping strategieën jij toepast wanneer je te maken krijgt met stress.

3. Energie

Alles wat je in je leven doet geeft je energie of kost je energie. In deze module achterhaal je waar jij meer mee te maken hebt. Zijn dit energiegevers of energievreters? Wanneer er een disbalans in deze twee ontstaat is de kans groter dat je meer stress ervaart.

4. Focus

Lukt het jou om je altijd te focussen of ben je snel afgeleid? In de module over focus gaan we in op wat jij kan doen om je focus te bewaren, waardoor de productiviteit van je leven omhoog schiet.

BONUS: Thuiswerken

Deze module heb ik speciaal ontwikkeld voor iedereen die zijn werk vanuit huis doet. In deze module worden handige tips gedeeld voor alle mogelijke scenario’s waarin je thuis zou werken.

Ademhalingsoefeningen en meditatie

Tevens zijn er verschillende ademhalingsoefeningen en meditaties te vinden binnen het onlineprogramma die je makkelijk kan toepassen in het dagelijks leven.

*Bij elke module zitten praktische opdrachten die makkelijk zijn toe te passen in het dagelijks leven wat voor permanente verandering zorgt.

Je leert ruimte te creëren in je hoofd.

Je weet hoe je om moet gaan met stress

Je leert je grenzen kennen en ze te communiceren.

Je weet wat je energie geeft en wat je energie kost.

Je weet wat je moet doen om je te kunnen focussen.

Je leert welke persoonlijke eigenschappen een bijdrage leveren aan het ontstaan van stress

Jouw transformatie

 

  • Je houdt energie over, waardoor je weer kan gaan sporten.
  • Je weet hoe je met jouw emoties om moet gaan, waardoor je controle hebt over stressvolle situaties.
  • Je kan je eigen grenzen herkennen en aangeven wat zorgt voor meer ruimte in je leven waardoor je jezelf weer op nummer 1 kan zetten.
  • Je hebt zelfvertrouwen en kracht, waardoor je keuzes durft te maken. 
  • Het lukt je om je te focussen op 1 ding, waardoor je veel efficiënter werkt.
  • Je bent gemotiveerd en werkt weer met plezier.
  • Je kan weer heerlijk genieten van een avondje rust.
  • Je slaapt weer een een hele nacht door en wordt uitgeslapen wakker. 
  • Je hoofd is leeg waardoor je ruimte hebt in je hoofd en je beter kan concentreren. 
Schrijf je in voor het Gratis Webinar'Hoe herken ik een burn-out?'

Schrijf je nu in en profiteer van leuke voordelen. Aan het eind van het webinar krijgt iedereen een fijn cadeautje van mij.

Er zijn nog 10 plekken beschikbaar.