fbpx

Webinar: Hoe herken ik een burn-out

Wat komt er aan bod in het gratis webinar ‘Hoe herken ik een burn-out?’?

Een burn-out is voor veel mensen lastig te herkennen. Dit komt doordat veel klachten al zo lang spelen dat we het gevoel hebben dat het er gewoon bij hoort. Wil je meer weten over de onderstaande onderwerpen dan nodig ik je graag uit voor mijn webinar en vertel je hier graag meer over.

  • \Wat zijn de kenmerken van een burn-out?
  • \Hoe kun je een burn-out voorkomen?
  • \Wat kun je doen als je klachten hebt, die kenmerkend zijn voor een burn-out?

Wie ben ik?

Als toegepast psycholoog, coach en bovenal ervaringsdeskundige, coach ik met een missie; mensen met een burn-out begeleiden naar volledig – en permanent – herstel.
Mijn eigen ervaring met burn-out maakt dat ik coach vanuit oprechtheid en begrip. Mijn achtergrond versterkt dit met kennis en kunde.

Genesis van OsΒ 

 

Waarom is dit webinar voor jou?

Je lijkt al tijden geen energie te hebben om iets te doen, maar tot rust komen lukt je ook niet… Geluiden van buitenaf triggeren je waardoor je overprikkeld raakt en boos of gefrustreerd reageert.

Je hebt last van paniekaanvallen in drukke omgevingen.
Je bent zo bang dat je jezelf aan het kwijtraken bent. Je durft niet te vertellen wat je nodig hebt of waar je grens ligt… Uit angst voor reacties van anderen.

Je schaamt je, voelt je schuldig en bovenal depressief omdat je geen uitweg ziet. De grootste angst die je voelt is: 𝐝𝐞 𝐚𝐧𝐠𝐬𝐭 𝐝𝐚𝐭 𝐣𝐞 𝐣𝐞 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐚π₯𝐭𝐒𝐣𝐝 𝐳𝐨 𝐳𝐚π₯ 𝐛π₯𝐒𝐣𝐯𝐞𝐧 𝐯𝐨𝐞π₯𝐞𝐧, hierdoor lukt het je niet om de situatie te accepteren.

Door deze dagelijkse strijd ben je uitgeput…

Als dit herkenbaar klinkt, schrijf je dan nu in voor mijn webinar: 𝘏𝘰𝘦 𝘩𝘦𝘳𝘬𝘦𝘯 π˜ͺ𝘬 𝘦𝘦𝘯 𝘣𝘢𝘳𝘯-𝘰𝘢𝘡?

“Ik was het even helemaal kwijt. En ik had inzichten nodig om in mijn eigen energie te staan. Ik vond het vooral moeilijk om met de opgelegde beperkingen om te gaan in de corona periode. Genesis heeft me laten inzien hoe ik deze gedachtes en gevoelens kon omdraaien: iets wat ik heel erg nodig had en zelf niet kon realiseren. Daarnaast heb ik door haar opdrachten nieuwe inzichten gekregen die mij nog onbekend waren.

Ik wil je daarom bedanken, je was duidelijk wat ik nodig had om stappen te maken, bedankt!!!”

Biby Ajoeb

Schrijf je in voor het GRATIS webinar: Hoe herken ik een burn-out?

Schrijf je via onderstaand formulier in voor de webinar. Kun je niet aanwezig zijn tijdens de live webinar? Geen probleem! Je krijgt een opname van het webinar toegestuurd via de mail.

Je ontvangt voor de webinar een zoom uitnodiging per e-mail en bent automatisch ingeschreven op de nieuwsbrief.