fbpx

Webshop

De training: Face your fears

Wanneer je met angst leeft heeft dit invloed op heel je leven. Het beïnvloed je dagelijkse bezigheden, je vriendschappen en de doelen die hebt in het leven. Je voelt je gevangen en het lijkt onmogelijk om hier uit te komen. Maar niet voor lang meer.. !

Met deze zelfstandige training reken je voor eens en altijd met je angstklachten af. Dit doen we door in te zoomen op waar de oorsprong van je angst ligt. Maar dat niet alleen!

We gaan ook aan de slag met wat je moet doen als angst ineens op komt zetten. De tool leert je inzicht te krijgen door welke gedachten en gevoelens je angst ervaart. Daarnaast leer je ook hoe je weer de kracht terugneemt in je leven, zodat je angst niet langer je leven overheerst.

Ik help middels deze training in je kracht te komen staan, zodat je je weer vrij voelt en het leven mag leiden dat je zo graag wil.

Je hoeft namelijk helemaal niet met angst te leven

Nu van €49,99 voor €19,99

De training : Be Resilient

Deze training is in te kopen door bedrijven om hun medewerkers een steuntje in de rug te geven. Wil jij er als werkgevers voor zorgen dat je werknemers ook in deze tijd Vitaal & Veerkrachtig blijven en niet thuis komen te zitten met burn-out klachten? Ga dan nu aan de slag met deze training.

 Maar natuurlijk ben jij als particulier ook zeer welkom deze training te doen.

Preventie burn-out

Deze training is gemaakt voor iedereen die Vitaal en Veerkrachtig wil blijven.
Het is mijn missie jou de mogelijkheid te geven je leven zo in te richten dat je gelukkig bent. Dit doe ik door je bewust te maken wat voor jou belangrijk is in je leven en jezelf op #1 te zetten. Jou de belangrijkste persoon van je leven te maken.

De training bestaat uit 6 modules + een bonusmodule.  Alle modules zullen gaan over onderwerpen die jou helpen Vitaal en Veerkrachtig te blijven. Denk aan onderwerpen als: behoud van energie en focus, het stellen van grenzen en nog veel meer!

Wacht niet tot het te laat is en ga aan de slag met de training!

* Bedrijven kunnen voor het gebruiken van de training een offerte opvragen. 

Los is de training te koop voor €499,- 

Het coaching programma: The Phoenix program

Voel je je uitgeput? Emotioneel? Geirriteerd? Paniekaanvallen? Lig je nachten lang wakker omdat de onrust in je lijf je niet met rust wil laten? Heb je last van veel onverklaarbare lichamelijke klachten?

Waarschijnlijk heb je jezelf te lang genegeerd en ben je nu in een burn-out belandt.

Ik geloof dat een burn-out heel goed te behandelen is. Het is alleen van belang dat je leert te herkennen waar je klachten vandaan komen en daarop aanpassingen maakt in je leven.

Daarom heb ik een coaching programma gemaakt voor iedereen die snel van zijn burn-out af wil komen.

In 12 weken ga ik met je aan de slag en help ik je ontdekken wat je zo lang hebt genegeerd. Laat ik je zien hoe je jezelf 0p nummer 1 zet en daarbij je grenzen bewaakt. Geef ik je allerlei opdrachten en tools mee die je helpen dichter bij jezelf te komen, zodat je weer in je kracht staat en vol energie het leven tegemoet kan.
Ik geef je een toekomst toekomst perspectief, zodat je vol zelfvertrouwen je best leven kan leiden.

Een burn-out is alleen succesvol te overwinnen wanneer je professionele hulp inschakelt. Neem daarom nog vandaag het heft in eigen handen en ga de strijd aan met je burn-out!

 

Schrijf je in voor het Gratis Webinar'Hoe herken ik een burn-out?'

Schrijf je nu in en profiteer van leuke voordelen. Aan het eind van het webinar krijgt iedereen een fijn cadeautje van mij.

Er zijn nog 10 plekken beschikbaar.