fbpx

Training Be Resilient

Zakelijk

Online programma: Be Resilient

Wil je voorkomen als werkgever dat je werknemers in een burn-out terecht komen? Maak dan gebruik van dit online burn-out preventie programma. Met dit burn-out preventie programma voorkom je dat de burn-out klachten van je werknemers nog verder verergeren.

De online preventie training bestaat uit 5 modules. Elk van deze modules gaat in op onderwerpen die zullen bijdragen aan meer kennis, inzicht en vaardigheden om de werknemer weer vitaal en veerkrachtig te maken. Zodat deze werknemers weer plezier krijgen in hun werk en gelukkig zullen zijn op de werkvloer.

Ik was het even helemaal kwijt. En ik had inzichten nodig om in mijn eigen energie te staan. Ik vond het vooral moeilijk om met de opgelegde beperkingen om te gaan in de corona periode. Genesis heeft me laten inzien hoe ik deze gedachtes en gevoelens kon omdraaien: iets wat ik heel erg nodig had en zelf niet kon realiseren. Daarnaast heb ik door haar opdrachten nieuwe inzichten gekregen die mij nog onbekend waren.

Ik wil je daarom bedanken, je was duidelijk wat ik nodig had om stappen te maken, bedankt!!!

Biby Ajoeb

Wat kun je verwachten?

De online preventie training bestaat uit 5 modules. Elk van deze modules gaat in op onderwerpen die zullen bijdragen aan meer kennis, inzicht en vaardigheden om de werknemer weer vitaal en veerkrachtig te maken. Zodat deze werknemers weer plezier krijgen in hun werk en gelukkig zullen zijn op de werkvloer.

De onderwerpen van de onlinetraining zijn:

1. Wie ben ik?

In dit hoofdstuk kijken we welke karaktereigenschappen jij hebt die wellicht een bijdrage zouden kunnen leveren bij het ontwikkelen van een chronische stress of burn-out. Maar ook welke coping strategieën jij toepast wanneer je te maken krijgt met stressvolle situaties.

2. Grenzen

Weet jij waar je grenzen liggen? En als je weer waar je grenzen liggen, bewaak je ze dan, zodat je jezelf niet overvraagt? Op deze en andere vragen over grenzen gaan we samen beantwoorden.

3. Energie

In je leven heb je dingen die je energie geven maar ook energie kosten. Wanneer je te veel dingen hebt die je energie kosten zal je merken dat je steeds meer vermoeid raakt. Het is daarom van belang je hiervan bewust te zijn en er wat aan te doen!

4. Focus

Wanneer we veel stress ervaren is het maar moeilijk om je te kunnen focussen. Echter heb je wel focus nodig om iets voor elkaar te krijgen.

BONUS: Thuiswerken

We doen het steeds meer, maar niet iedereen is hiervoor weggelegd. In het bonus hoofdstuk: Thuiswerken kijken we samen wat je kan doen wanneer je thuiswerkt.

Bij elk onderwerp zitten praktische opdrachten die makkelijk zijn toe te passen in het dagelijks leven wat voor permanente verandering zorgt. Van belang hierbij dat je ze blijft gebruiken in je leven zodat ze volledig één worden met wie jij bent.

  • Deze training is ook los te koop.

Meer informatie: 

Je leert ruimte en rust te creëren in je hoofd.

 

Je weet hoe je om moet gaan met stress

Je leert je grenzen kennen en ze te communiceren.

Je weet wat je energie geeft en wat je energie kost.

Je krijgt tools mee zodat je je beter kunt focussen.

Je leert welke persoonlijke eigenschappen een bijdrage leveren aan het ontstaan van stress

Jouw Transformatie

  • Je houdt energie over, waardoor je weer kan gaan sporten.
  • Je weet hoe je met jouw emoties om moet gaan, waardoor je controle hebt over stressvolle situaties.
  • Je kan je eigen grenzen herkennen en aangeven wat zorgt voor meer rust in je leven, waardoor je jezelf weer op nummer 1 kan zetten.
  • Je  hebt  zelfvertrouwen en kracht, waardoor je keuzes durft te maken. 
  • Het lukt je om je te focussen op 1 ding, waardoor je veel efficiënter werkt.
  • Je bent gemotiveerd en werkt weer met plezier.
  • Je kan weer heerlijk genieten van een avondje rust.
  • Je slaapt weer een een hele nacht door en wordt uitgeslapen wakker. 
  • Je hoofd is leeg waardoor je ruimte hebt in je hoofd en je beter kan concentreren. 
Schrijf je in voor het Gratis Webinar'Hoe herken ik een burn-out?'

Schrijf je nu in en profiteer van leuke voordelen. Aan het eind van het webinar krijgt iedereen een fijn cadeautje van mij.

Er zijn nog 10 plekken beschikbaar.