fbpx

Directeuren van klein-, en middenbedrijven

Burn-out bij uw medewerkers geconstateerd?

Heeft u als directeur te maken met frequent of langdurig verzuim van uw medewerkers door de veranderende omstandigheden of privé-problematiek, waardoor zij mogelijk in een burn-out terecht zijn gekomen?

Het uitvallen of verliezen van een goede medewerker is een nachtmerrie voor elke directeur. U moet op zoek naar een vervanger, Uw bedrijf komt in gevaar omdat er niet genoeg geld binnenkomt, uw wordt extra belast en het is maar de vraag of u terugkrijgt wat u kwijt bent geraakt. Bovendien krijgt u te maken met hoge verzuimkosten.

Corona-burnout

Zeker in deze Coronacrisis, daar uit onderzoek is gebleken dat steeds meer KMB’ers het steeds zwaarder hebben, doordat opdrachten en orders wegvallen. De werkdruk ligt zowel voor de directeuren als het personeel hoger. Veel directeuren van KMB’ers hebben geen idee wat deze werkdruk met de medewerkers doet.
Heeft u als directeur genoeg middelen beschikbaar om uw medewerkers te ondersteunen in deze Coronacrisis? Steeds meer medewerkers maken zich in deze onzekere tijden druk om hun baan, hun inkomen en vragen zich daarom af hoe hun toekomst er uit zal zien.

Om ervoor te zorgen dat uw medewerkers goed beschermd zijn tegen de ontstane werkdruk is het belangrijk te investeren in iiemand die er kan zijn voor uw medewerkers wanneer de werkdruk te hoog is geworden en zij daardoor thuis zijn komen te zitten.

Burn-out klachten

Thuis zitten met een burn-out is zeker geen pretje. Niet voor uw medewerkers, maar ook zeker niet voor u als directeur. Het duurt maanden voor uw medewerker er bovenop is. Een burn-out gaat namelijk vaak gepaard met gevoelens van schaamte, angst, paniek, depressie om nog maar niet te praten over hoe uw medewerker zich lichamelijk voelt. Het is een ware aanslag op het lichaam, waardoor herstel lang duurt.

Burn-out coaching voor uw werknemers

Juist nu is het van belang om uw werknemers extra aandacht te geven en te steunen, zodat zij de kans krijgen hun stress en emoties op een gezonde wijze te uiten.
Door het bovenstaande voel ik mij geroepen u een uniek programma te presenteren om burn-out klachten, waar u als directeur mee geconfronteerd wordt, op te lossen of zelfs kunnen worden voorkomen.

Speciaal voor uw medewerkers heb ik een burn-out coaching programma ontwikkeld, waar we ingaan op datgene wat uw medewerker nodig heeft om weer vol energie en kracht te kunnen werken. programma is bedoeld voor iedereen, die als gevolg van een burn-out, thuis is komen te zitten.

Schrijf je in voor het Gratis Webinar'Hoe herken ik een burn-out?'

Schrijf je nu in en profiteer van leuke voordelen. Aan het eind van het webinar krijgt iedereen een fijn cadeautje van mij.

Er zijn nog 10 plekken beschikbaar.