fbpx

Huisartsen

Burn-out bij uw patiënt geconstateerd?

Krijgt u als huisarts steeds meer mensen bij u in de praktijk die last hebben van burn-out klachten? Valt het u ook op dat sinds COVID19 ons land is binnengedrongen mensen steeds meer last hebben van overbelasting in zowel de werk- als de privésfeer?

Ik kan deze mensen helpen!

Corona-burnout

De cijfers van mensen met burn-out klachten zijn in de afgelopen maanden flink toegenomen, zo vertelt het nieuws ons. Dit blijkt vooral te maken met het vele stilzitten, de aanhoudende onzekerheid en het omgooien van de dagelijkse routines. Dit samen maakt dat mensen steeds meer vermoeid raken. De langdurige onzekerheid is een grote boosdoener, net zoals de angst voor baanverlies en de heropleving van het virus. De coronacrisis heeft gezorgd voor een mentale uitputtingsslag.

Burn-out bij patiënten

Uit recente cijfers van een onderzoek naar de gevolgen van de ‘intelligente lockdown’ voor mensen, blijkt dat de maatregelen naar aanleiding van COVID19 voor gemiddeld 40% meer stress hebben gezorgd bij de nieuwe thuiswerkenden.

Burn-out klachten

Bij stress verbruikt het brein en het lichaam veel meer energie dan normaal. Zeker de thuiswerkenden die hun grenzen voelen vervagen tussen werk en privé ervaren extra stress en spanningsklachten. Dit heeft ook zijn weerslag op de nachtrust De spanning in combinatie met het stilzitten zorgt ervoor dat de patiënt korter en minder slaapt. Dit zorgt er vaak voor dat de patiënt al vermoeid opstaat en niet goed de dag kan beginnen.
Waardoor veel concentratieproblemen ontstaan, wat weer tot meer stress leidt.

Dit is zorgwekkend, omdat concentratieproblemen en stress een van de meest voorkomende kenmerken zijn van een burn-out. Net als: depressieve gevoelens, uitgeput zijn, paniekaanvallen, duizeligheid, lusteloosheid en insomnia.

Burn-out coaching programma.

Het leven van de patiënt ligt overhoop en hij is ten einde raad als hij bij u in de praktijk komt.

Door het bovenstaande voel ik mij geroepen u een uniek programma te presenteren om burn-out klachten, waar uw patiënten mee kampen, op te lossen of zelfs kunnen worden voorkomen.

Ik heb een intensief programma van 3 maanden, dat er gegarandeerd voor zorgt dat de patiënt weer helemaal zichzelf voelt en zelfs nog beter. Het programma is bedoeld voor iedereen, die als gevolg van een burn-out, thuis is komen te zitten.

Schrijf je in voor het Gratis Webinar'Hoe herken ik een burn-out?'

Schrijf je nu in en profiteer van leuke voordelen. Aan het eind van het webinar krijgt iedereen een fijn cadeautje van mij.

Er zijn nog 10 plekken beschikbaar.