fbpx

Preventie burn-out.

Burn-out preventive training.

Voorkom burn-out bij uw werknemers.

Om uw organisatie goed te laten draaien is het belangrijk dat uw werknemers gezond zijn. Vitale werknemers, zowel fysiek als mentaal kunnen beter presteren en makkelijker omgaan met stressvolle situaties. Nu is stress onvermijdelijk en elke werknemer binnen uw organisatie hier in zekere mate mee te maken zal krijgen, is daarom van belang dat zij goed weten om te gaan met stress.

Burn-out bij uw werknemers

Een ongezonde werkomgeving draagt bij aan verlies van passie en energie van uw werknemers. Ze raken mentaal, fysiek en emotioneel uitgeput wat ernstige gevolgen heeft voor uw werknemer en voor u. Burn-out bij uw werknemer kan ervoor zorgen dat uw werknemer maanden uitvalt en u weet niet wat u terugkrijgt waneer uw werknemer weer komt werken.
Daarnaast kan een ongezonde werkomgeving zorgen voor een verhoging van ziekteverzuim, waardoor u als werkgever ook te maken krijgt met hoge verzuimkosten.

Online burn-out preventie training

Om dit te voorkomen kunt u als werkgever ook wat doen. Speciaal voor u en uw werknemers heb ik een online trainingsprogramma ontwikkeld. Deze online burn-out preventie training is speciaal ontwikkeld om ervoor te zorgen dat uw werknemers ook tijdens corona, waarbij veel medewerkers thuiswerken, fysiek en mentaal vitaal & veerkrachtig blijven. Dit doe ik door uw werknemers kennis en tools mee te geven die hen helpen vol energie en in balans te kunnen blijven werken.

De online burn-out preventie training bestaat uit een uitgebreide burn-out test om te zien in hoeverre uw medewerkers omgaan met stress, 5 modules die ingaan op hoe om te gaan met stress en ervoor zorgt dat uw werknemers vitaal en met plezier werkzaam blijven, zodat uw organisatie gezond blijft.

Schrijf je in voor het Gratis Webinar'Hoe herken ik een burn-out?'

Schrijf je nu in en profiteer van leuke voordelen. Aan het eind van het webinar krijgt iedereen een fijn cadeautje van mij.

Er zijn nog 10 plekken beschikbaar.