fbpx

UWV: IRO traject– voor mannen en vrouwen in de ziektewet of WGA

Werkfit gemaakt worden?

Krijg je een uitkering en heb je hulp nodig bij je terugkeer op de arbeidsmarkt dan heeft het UWV wellicht een oplossing. Je kunt gebruik maken van hun re-integratietrajecten. Dit doen zij door middel van een IRO-traject ook wel, Individueel Re-integratie Overeenkomst. Dit traject kun je zelf aanvragen, zodat je zelf controle hebt over je re-integratie en het re-integratiebureau dat bij jou past.

Met een burn-out thuis.

Als burn-out coach ondersteun ik je graag in dit proces, omdat ik heel goed weet dat deze weg zwaar en vermoeiend kan zijn. Met mijn burn-out coaching programma ‘The Phoenix Program’ werken we samen aan alles wat je nodig hebt om je terugkeer naar de arbeidsmarkt succesvol te maken.

Samen kijken naar jouw situatie en brengen we deze in kaart, waarna ik een re-integratieplan opstel. De doelstellingen formuleren we samen net als hetgeen jij nodig hebt jouw doelstellingen te behalen.
Wanneer je re-integratieplan goedgekeurd is door het UWV gaan we samen aan de slag met jouw plan en implementeren we deze in het burn-out coaching programma. Tijdens het traject sta ik naast je en ondersteun ik je waar nodig om ervoor te zorgen dat je het traject met succes kan afronden.

Wat moet je doen?

Door contact op te nemen met het UWV en te informeren of je in aanmerking komt voor een IRO-traject hoor je of je in aanmerking komt met mij te werken.
Wanneer je in aanmerking komt voor een IRO- traject kun je met mij een afspraak maken voor een Free Discovery Call.
Schrijf je in voor het Gratis Webinar'Hoe herken ik een burn-out?'

Schrijf je nu in en profiteer van leuke voordelen. Aan het eind van het webinar krijgt iedereen een fijn cadeautje van mij.

Er zijn nog 10 plekken beschikbaar.